Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

20°

Временска прогноза

20° 26°21.07 / Нед
27° 19°22.07 / Пон
24° 17°23.07 / Вто
24° 17°24.07 / Сре
25° 20°25.07 / Чет
27° 20°26.07 / Пет
28° 21°27.07 / Саб

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

ФК Победа, прилепскиот тим на државата треба да ѝ исплати 5.818.727 денари или околу 100.000 евра.

ФК Победа ѝ должи на УЈП околу 100 000 евра - pobeda prilep

На второто место е прволигашот ФК Металург, нивниот долг е 3.507.664 денари, зад него кога станува збор фудбалските клубови е ФК Милано (830.000 денари).

Ракометниот тим Пролет кон УЈП има парични обврски во износ од 1.148.768 денари, РШ Пелистер треба да исплати 1.227.699 денари и на крајот списокот за затвора со ЖРК Тутунски К. (1.287.398).

Коментари

Коментари

Реклама