Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

19°

Временска прогноза

19° 21°19.08 / Пон
28° 20°20.08 / Вто
28° 20°21.08 / Сре
29° 21°22.08 / Чет
30° 23°23.08 / Пет
30° 20°24.08 / Саб
29° 19°25.08 / Нед

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Победа и официјално е во Втората лига. Враќањето на македонскиот фудбалски бренд и двоен шампион предизвика еуфорија и голема радост меѓу прилепчани и на успехот и враќањето на голема врата на прилепскиот клуб и фудбалерите и навивачите се радуваат.

Прилепска „Победа“ се враќа на голема врата - 15.06pobeda2

Денеска во просториите на локалната самоуправа Градоначалникот Марјан Ристески оствари средба со фудбалерите и нивното раководство. Градоначалникот ги поздрави присутните и им посака многу успеси понатаму се со цел за што поголем успех и пласман во првата лига.

Коментари

Коментари

Реклама