Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

17°

Временска прогноза

17° 25.09 / Вто
11° 26.09 / Сре
12° 27.09 / Чет
14° 28.09 / Пет
15° 12°29.09 / Саб
14° 11°30.09 / Нед
21° 01.10 / Пон

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Сопственикот на опожарениот „the gallery house pub“ во Прилеп, Бисерко Тркља, тврди дека лицето кое му го запалило објектот претходно барало рекет од него.

Видео: Сопственикот на опожарениот локал во Прилеп тврди дека лицето кое му го запалило објектот претходно барало рекет од него - biserko

На пресконференција која ја одржа денес, пред изгорениот локал, тој откри детали за причините поради кои беше запален локалот, велејќи дека момчето инсистирало на средба лично со него пред нова година, но тој одбивал да се сретне со него.

Лицето тогашми се претставува кој е,и ми вика дека од денеска морам за 20 до 25 души, секој ден, да им наместам маса долу да пијат без пари и да јадат, дека се ќе бидена мој трошок, дека чека дозвола од важни луѓе да го рекетира цел град, и дека од денеска нема ништо да биди исто - изјави сопственикот Бисерко Тркља пред новинарите. 

Коментари

Коментари

Реклама