Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

19°

Временска прогноза

19° 21°19.08 / Пон
28° 20°20.08 / Вто
28° 20°21.08 / Сре
29° 21°22.08 / Чет
30° 23°23.08 / Пет
30° 20°24.08 / Саб
29° 19°25.08 / Нед

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

На регионалниот пат Р106 патен правец Градско-Прилеп од 28 до 45 километар од 03/08/2017 до 12/08/2017 ќе има градежни активности замена на еластична ограда, соопшти ЈП Македонија пат.

Градежни активности на патот Градско-Прилеп, се препорачува внимателно возење - soobrakjaen znak rabotnici na pat

На учесниците во сообраќајот да ја почитуват поставената сигнализација за работа на пат и внимателно да управуват со своите возила.

Коментари

Коментари

Реклама