Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

19°

Временска прогноза

19° 21°19.08 / Пон
28° 20°20.08 / Вто
28° 20°21.08 / Сре
29° 21°22.08 / Чет
30° 23°23.08 / Пет
30° 20°24.08 / Саб
29° 19°25.08 / Нед

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Денес на влезната врата од Индустриското училиште во Прилеп беше поставено фалсификувано двојазично свидетелство од лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

Фалсификувано двојазично свидетелство од Зоран Заев поставено во индустриското училиште во Прилеп - svidetelstvo-zaev-prilep

Во близина на прилепската гимназија во сендвичара, сопственост на еден од предводниците на прилепските „Тврдокорни” исто така беше поставено свидетелство со иста содржина.

РеволуционерМК

Коментари

Коментари

Реклама