Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

27°

Временска прогноза

27° 14°18.09 / Сре
20° 19.09 / Чет
15° 20.09 / Пет
17° 11°21.09 / Саб
20° 15°22.09 / Нед
23° 14°23.09 / Пон
13° 10°24.09 / Вто

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

И покрај сите заложби и декларации за фер и демократски избори, на терен се спроведува старата тактика, а имено нудење поткуп на гласачи. 

Публикум: Скандалозна снимка на активисти од владеачката партија како нудат поткуп - potkup-ilustracia
Илустрација

ПУБЛИКУМ дојде до тонски запис на кој јасно се слуша како партиски активисти од владејачката партија на жителка на Прилеп од Урбаната заедница „Центар“ и’ нудат поткуп од 60 евра за нејзиниот глас кој таа на изборите би го дала, како што се слуша на снимката, „да остани владејачката партија на власт“.

Еве го аудио записот во целост:

Коментари

Коментари

Реклама