Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

Временска прогноза

10°19.02 / Сре
20.02 / Чет
21.02 / Пет
-0°22.02 / Саб
23.02 / Нед
11° 24.02 / Пон
25.02 / Вто

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Во среда,  прилепчанката Теодора Зероска ќе настапи на 30-тото издание на фестивалот за забавни мелодии МАКФЕСТ-2015, со композицијата под наслов “ПОСЛЕ СЕ”.

Теодора Зероска од Прилеп ќе настапи на Макфест  - teodora zeroska makfest prilep

Како авторски тим на композицијата се јавува Душко Темелкоски автор на музиката, и текстот и Рубин Димкоски кој е заслужен за аранжманот.

Композицијата беше одбрана на конкурсот за фестивалот во голема конкуренција, а истата Теодора ја доби како награда за освоеното второ место на фестивалот Cover fest 2014.

Со неа на сцената ќе се појават и две танцови двојки од танцовиот клуб Dance Expose од Битола.

Коментари

Коментари

Реклама