Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

33°

Временска прогноза

33° 25°23.08 / Пет
30° 22°24.08 / Саб
30° 19°25.08 / Нед
28° 18°26.08 / Пон
26° 18°27.08 / Вто
25° 20°28.08 / Сре
27° 19°29.08 / Чет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Жените бизнисменки обезбедија донација за прилепскиот Здравствен дом.

Донација од жените бизнисменки за Здравствен дом - Прилеп - donacija zdravstven dom prilep zeni biznismenki

Во хуманитарката акција организирана во март годинава преку продажба на слики Марили бизнис клубот обезбеди 3.150 евра кои здравствениот дом ги искористил за набавка на неопходни работи.

 

Хуманитарната аукција на слики  беше дел од тематскиот ден „ДАМА-ДА-Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што се одржа во рамки на манифестацијата Избор на 10. најуспешни жени менаџерки. На аукцијата беа купени шест уметнички слики.

 

Директорката на Прилепскот здравствен дом Оливера Аџиоска изрази благодарност за донацијата оценувајќи дека купените и поставени работи можеби за некого изгледаат малку, но оти за нив претставуваат нешто огромно.

Коментари

Коментари

Реклама