Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

17°

Временска прогноза

17° 19°21.05 / Пон
19° 14°22.05 / Вто
20° 14°23.05 / Сре
18° 13°24.05 / Чет
23° 13°25.05 / Пет
23° 13°26.05 / Саб
25° 15°27.05 / Нед

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Отфрлање на предрасудите и прифаќање на различностите, затоа што токму различностите ја креираат совршеноста, е пораката на најновата кампања на Прилепска пиварница за Златен Даб 2018.

Најнова реклама на Златен Даб – без етикети, без предрасуди! - zlaten dab nova reklama

Ваквиот пристап ја гради перцепцијата за Златен Даб како бренд што нуди секогаш поинакво и автентично искуство за своите фанови.

Коментари

Коментари

Реклама