Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

33°

Временска прогноза

33° 25°23.08 / Пет
30° 22°24.08 / Саб
30° 19°25.08 / Нед
28° 18°26.08 / Пон
26° 18°27.08 / Вто
25° 20°28.08 / Сре
27° 19°29.08 / Чет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Во текоа на 2016 година, повеќе државни службеници не доаѓале на работа но земале плата за неизвршена работа спротивно на законот, оштетувајќи го буџетот за 824.000 евра, обвини генералниот секретар на владата, информирајќи дека е покрената дисциплинска постапка и најавувајќи соодветна судска постапка.

Рашковски: Претходната влада пoтрошила 800.000 евра за партиски војници кои не доаѓале на работа - rashkovski 10

Додека некој се потсмева на покачување на минималецот, на своите партиски војници им давале плата без да одат на работа
- напиша тој на фејсбук, споделувајќи ги следните документи:

Рашковски: Претходната влада пoтрошила 800.000 евра за партиски војници кои не доаѓале на работа - raskvski 3 696x360
Рашковски: Претходната влада пoтрошила 800.000 евра за партиски војници кои не доаѓале на работа - raskovski 2 696x566
Рашковски: Претходната влада пoтрошила 800.000 евра за партиски војници кои не доаѓале на работа - raskvski 3 696x360

Коментари

Коментари

Реклама