Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

13°

Временска прогноза

13° 19°25.04 / Чет
21° 14°26.04 / Пет
20° 10°27.04 / Саб
15° 11°28.04 / Нед
16° 29.04 / Пон
14° 30.04 / Вто
15° 01.05 / Сре

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

„Орка холдинг“, чиј сопственик е Орце Камчев, а за кого СЈО отвори истрага под кодното име „Империја“, извести дека тие се отворени за соработка со СЈО и со сите други институции.

Камчев: Отворени сме за соработка со СЈО, моите компании вработуваат 3000 лица - orce pisuva

Би сакал да ја информирам јавноста дека како сопственик на повеќе компании во Македонија, кои вработуваат над 3000 лица, максимално сме отворени и транспарентни за секој инспекциски надзор. Компаниите во кои сум сопственик, под целосна одговорност,  изјавувам дека ги почитуваат позитивните законски прописи во Македонија и токму поради тоа верувам дека многу брзо ќе се отстрани секаков сомнеж околу нивното работење. Отворени сме за соработка со СЈО, како и со сите други државни институции во земјава, а пред сè во интерес на одржување на квалитетна бизнис-клима и економските проспиритет во земјава“, вели Орце Камчев.

Коментари

Коментари

Реклама