Томче Петрески нов тренер на РК Прилеп

Челните луѓе на клубот се спогодиле со Петрески тој да седне на клупата, откако пред крајот на сезоната клубот остана без тренер, поради ненадејната смрт на Боро Чурлевски.

Повеќе...