Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?

Дали сте размислувале за егзотичен и романтичен одмор од соништата. Затворете ги очите и замислете дека се наоѓате во една волшебно осветлена пештера во која се наоѓа прекрасен ресторан и седејќи во него ги гледате пред вас морските бранови.

Повеќе...