Четворица играчи си заминаа од РК Прилеп

Во сенка на информацијата дека Прилеп успеал да се договори со поранешниот македонски репрезентативец Томче Петрески за преземање на тренерска функција, остана реалноста која не е многу розова во градот под „Марковите кули“.

Повеќе...