Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

27°

Временска прогноза

27° 14°18.09 / Сре
20° 19.09 / Чет
15° 20.09 / Пет
17° 11°21.09 / Саб
20° 15°22.09 / Нед
23° 14°23.09 / Пон
13° 10°24.09 / Вто

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Хотел

  • Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?

    Дали сте размислувале за егзотичен и романтичен одмор од соништата. Затворете ги очите и замислете дека се наоѓате во една волшебно осветлена пештера во која се наоѓа прекрасен ресторан и седејќи во него ги гледате пред вас морските бранови.

    Повеќе...

  • Прилепчанка измамила струшки хотел и 52 туристи

    Прилепчанка со измама резервирала престој за 52 лица во струшкиот хотел „Бисер“. При потпишувањето на договорот, пријавената М.В. лажно претставувајќи се дека е претседател на Конфедерацијата на синдикалните организации на Република Македонија, на менаџерот на хотелот му приложила исправа со невистинита содржина односно тековна состојба на Конфедерацијата од фебруари оваа година.

    Повеќе...

Реклама