Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

13°

Временска прогноза

13° 12°19.10 / Саб
20° 15°20.10 / Нед
21° 15°21.10 / Пон
20° 14°22.10 / Вто
20° 13°23.10 / Сре
20° 13°24.10 / Чет
19° 12°25.10 / Пет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Поленовиот чај има неверојатен, прецизен и долготраен ефект во третманот на простатитис и бенигна хиперплазија на простата.

polenov caj

( Поленовиот чај можете да го порачате на следниве контакти: +389 2 3298 985, +389 2 3298 992; Моб. +389 78 388 898;  E mail:panterfax@gmail.com, astrapan@gmail.com  )

После 3-10 дена од третманот се забележува значително подобрување, а после консумирањето на една кутија, најголем дел од симптомите на простатитисот (често, испрекинато, непожелно ноќно мокрење) исчезнуваат.

Кај пациенти со простатитис, поленовиот чај ја зголемува пермеабилноста на простатната капсула со што активните компоненти хотонија, cernilton, teraksasterol (природни антибиотици) навлегуваат во жлездата и ги убиваат патогените микроорганизми-причинители на инфекцијата, ја елиминираат хиперемијата и ја воспоставуваат нормалната циркулација и крвоснабдување на жлездата.

Кај пациенти со хиперплазија на простата поленовиот чај (состојката Cernilton) ja ограничува активноста на 5 α редуктазата, а со тоа доведува до намалување на нивото на 5 α- дихидротестостерон, кој е еден од главните причинители на хиперплазијата.

Поленовиот чај, исто така го зајакнува имунитетот, ја подобрува циркулацијата и има позитивни ефекти во случај на холецистит и гинеколошки заболувања.

Поленовиот чај можете да го порачате на следниве контакти: +389 2 3298 985, +389 2 3298 992; Моб. +389 78 388 898;  E mail:panterfax@gmail.com, astrapan@gmail.com 

Коментари

Коментари

Реклама