Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

14°

Временска прогноза

14° 13°19.10 / Саб
20° 15°20.10 / Нед
21° 15°21.10 / Пон
20° 14°22.10 / Вто
20° 13°23.10 / Сре
19° 12°24.10 / Чет
19° 12°25.10 / Пет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Динамично време, се повеќе желби се помалку време да се остварат, а и се повеќе обврски секој ден. Сето тоа придонесува за зголемен стрес. Но знаете ли као влијае стресот на нашиот мозок? Погледнете, и успорете малку.

Коментари

Коментари

Реклама