Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

26°

Временска прогноза

26° 18°26.06 / Сре
24° 19°27.06 / Чет
25° 14°28.06 / Пет
20° 13°29.06 / Саб
20° 15°30.06 / Нед
23° 18°01.07 / Пон
27° 20°02.07 / Вто

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Се работи за диета која претежно се заснова на вес на билки, со повремена конзумација на мали количини месо.

Се работи алтернатива на вегетаријанство и веганство, која се појавила како последица на развојот на социјалната свест за етичките прашања врзани за конзумацијата на месо и за потребата за заштита на животната средина.

Експертите исто така веруваат дека паста без брашно, како и кокосов шеќер и брашно во иднина ќе бидат се попопуларни.

Коментари

Коментари

Реклама