Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

13°

Временска прогноза

13° 12°19.10 / Саб
20° 15°20.10 / Нед
21° 15°21.10 / Пон
20° 14°22.10 / Вто
20° 13°23.10 / Сре
20° 13°24.10 / Чет
19° 12°25.10 / Пет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Еден фотограф на пејсажи со искрена порака сака да ви го покаже едно од најубавите места во Европа. А богами и има за што да биде толку воодушевен.

Една зимска недела во Лофотен (Норвешка) - one-week-of-winter-in-lofoten-norway-3  880

 „Здраво. би сакал да споделам фотографии од едно од најубавите места во Европа, Лофотен во Норвешка. Поминав една недела во ова место, и имав многу непреспани ноќи поради поларната светлина, фотографирав на снег, на дожд и на ветер. Фотографирам пејсажи повеќе од 10 години, но Лофотен е врвот на се што до сега сум го доживеал. Планини, плажи и море, воодушевувачка комбинација. Погледнете ги моите фотографии направени во мојата еднонеделна посета на Лофотен. Навистина вреди да се измрзне, да се биде наврнат и оставен без сон“.

Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)Една зимска недела во Лофотен (Норвешка)

Коментари

Коментари

Реклама