Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

Временска прогноза

19.02 / Сре
20.02 / Чет
21.02 / Пет
-1°22.02 / Саб
23.02 / Нед
11° 24.02 / Пон
25.02 / Вто

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Дали сте размислувале за егзотичен и романтичен одмор од соништата. Затворете ги очите и замислете дека се наоѓате во една волшебно осветлена пештера во која се наоѓа прекрасен ресторан и седејќи во него ги гледате пред вас морските бранови.

Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ? - 0112-580x274

Тоа место навистина постои и се наоѓа во Италија во градчето Poligono a Mare, поточно волшебниот хотел “Grotta Palazzese“, кој се наоѓа во во истоименото гратче кое е оддалечено на околу 30км од Бари. Гратчето Poligono a Mare, е прекрасно мало место со средновековна архитектура, со тесни улички и куќи изградени во стрмните карпи.

Прекрасниот хотел “Grotta Palazzese” е исто така сместен во карпи, на околу 25м над морето. Прекрасното чувство е незаменливо што ке го почувствувате на ова место, ќе бидете во целосна хармонија со природата, пиејќи го своето кафе, ќе може да ги гледате морските бранови кои како да танцуваат пред вашите очи, будејќи ги сите ваши сетила.

Хотелот поседува луксузни и елегантно наместени апартмани со романтичен поглед кон морското синило. Услугата е висококвалитетна и нуди првокласни припремени јадења и пијалоци. Поминете еден незаборавен одмор кој долго ке го паметите!!

Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?Од островска пештера до супер луксузен хотел во Grotta Palazzese - Италија ?

Коментари

Коментари

Реклама