Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

13°

Временска прогноза

13° 12°19.10 / Саб
20° 15°20.10 / Нед
21° 15°21.10 / Пон
20° 14°22.10 / Вто
20° 13°23.10 / Сре
20° 13°24.10 / Чет
19° 12°25.10 / Пет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Предизвикот да се направи фотографија од која застанува здивот е заеднички како за фотографите така и за љубителите на адреналинските спортови.

Фотографии кои ќе ви го покачат адреналинот - 624755-1000-1452689147-andrew-peacock-yosemite-overlook

Но едно е клучно. Отидете на некое невообичаено место каде љубителите на екстремни спортови одат да се „опуштат“, и сигурно ќе доживеете довволно опасности, па дури и да не мора да проате да одите по јаже под кое се протега длабока провалија. 

Ќе имате можност да направите фотографии, поради кои ќе ви завидуваат сите. Погледнете дел од фотографиите кои учествуваа на натпреварот The Best Adventure Photography: Exposure 2015.

Фотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинотФотографии кои ќе ви го покачат адреналинот

Коментари

Коментари

Реклама