Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

19°

Временска прогноза

19° 21°19.08 / Пон
28° 20°20.08 / Вто
28° 20°21.08 / Сре
29° 21°22.08 / Чет
30° 23°23.08 / Пет
30° 20°24.08 / Саб
29° 19°25.08 / Нед

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Дарја Кондратјева е фотографка од Москва која ги има направено можеби најволшебните фотографии, кои изгледаат како интерпретација на руските бајки.

Фото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајките - tumblr mygm9kxmb51rgdjn8o6 1280

Ликовите од нејзините фотографии силно асоцираат на вештерки, принцези, па дури и на жени-воини како легендарната Црвената Соња.Тоа што е исто така посебно во нејзините фотографии, што користи трнирани диви животни за „статисти“ во нејзината фотосесија. Гледајќи ја оваа серија фотографии, човек не моѓе да заклучи кој е подобар модел, животните или луѓето.

Фото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајкитеФото бајка: Руска фотографка ги оживува ликовите од бајките

Коментари

Коментари

Реклама