Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

Временска прогноза

12.12 / Чет
13.12 / Пет
14.12 / Саб
15.12 / Нед
16.12 / Пон
17.12 / Вто
10° 18.12 / Сре

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Францускиот фотограф Франсис Жакро е фотограф кој е најпознат по своите фотографии од „наврнати“ градови. 

Фотограф на наврнати градови - 01

Патувајќи по светот тој фотографира градови во моменти на невреме, претставувајќи ја меланхолијата и романтичноста што со себе ја носи дождот.

Оваа фотоколекција  од овој фотограф со сигурност ќе ви го разубави денот.

 

Фотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градовиФотограф на наврнати градови

Коментари

Коментари

Реклама