Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

19°

Временска прогноза

19° 21°19.08 / Пон
28° 20°20.08 / Вто
28° 20°21.08 / Сре
29° 21°22.08 / Чет
30° 23°23.08 / Пет
30° 20°24.08 / Саб
29° 19°25.08 / Нед

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Една поинаква екипа на прилепски момци и девојки одат на одмор во Грција, и тоа станува одмор за прикажување. Ќе речете многумина одат, плажа ко плажа, море ко море, стапче за селфи ко стапче за селфи. Исто е, ама не е исто. 

Овие момци и девојки направиле видео кое ќе ве направи љубоморни, и в година да отидете таму каде што биле тие, за да го доживеете тоа што го доживеале тие.

Видеото е на Игор Караџоски, а во екипата сѐ уште и Фелина, Ангел, Теодора, Наташа, Сотир, Јовица и Филип. Се што ќе сакате да кажете после виденото, кажете им го нив.

Коментари

Коментари

Реклама