Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

15°

Временска прогноза

15° 18°17.08 / Саб
26° 18°18.08 / Нед
27° 19°19.08 / Пон
28° 21°20.08 / Вто
29° 21°21.08 / Сре
29° 22°22.08 / Чет
30° 23°23.08 / Пет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Кога нешто функционира, сепак менувај го. Ама не го заменувај. Кренете го ниво погоре, подобрете го, преминете ги границите. Кога станува збор за мода, наоѓањето луѓе со кои ќе ја споделите страста кон беспрекорниот стил е драг момент. Заедно ја ставате модата во перспектива, ѝ давате контекст, водите дијалог. А тоа е всушност модата. Затоа бидете смели, направете чекор напред, дотерајте се!

Галерија: Тим прилепчани направија моден едиторијал за бутикот „Дивано“Галерија: Тим прилепчани направија моден едиторијал за бутикот „Дивано“

Фото: Фото Пеце Зрак Продукција
Облека: бутик „ДИВАНО“ (машка колекција Stefan Fashion 15/16)
Стилист: Александра Спасеска (Александрина Везилка)
Модели:
Александра Спасеска / Божидар Барлакоски
Постпродукција: Владимир Барлакоски
Локација: Take Five jazz caffe Прилеп

За да го видите остатокот од едиторијалот посетете го блогот: https://aleksandrinavezilka.wordpress.com/

Коментари

Коментари

Реклама