Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

15°

Временска прогноза

15° 18°17.08 / Саб
26° 18°18.08 / Нед
27° 19°19.08 / Пон
28° 21°20.08 / Вто
29° 21°21.08 / Сре
29° 22°22.08 / Чет
30° 23°23.08 / Пет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Модната блогерка Александра Спасеска од Прилеп со нејзиниот блог Александрина Везилка е дел од блогерскиот предизвик организиран од My:Time и Skopje Casual за избор на заштитно лице на брендот за часовници „Фосил“ за Македонија.

Прилепчани во трката за заштитно лице на „Фосил“ за Македонија - vezilka-zimski-my-time-7

Таа веќе го помина првиот елиминациски круг, а за вториот круг ги здружува силите со прилепчанецот Божидар Барлакоски и заедно ја раскажуваат приказната за нивната генерација под мотото „Време за надеж“, преку фотоедиторијал што го снимаше фотографката Моника Муличковска.

За да ги поддржите и да им помогнете да влезат во следниот круг, гласајте за блогот Александрина Везилка на следниот линк:

http://skopjecasual.mk/post/133785558845/blogerski-predizvik-vtor

Прилепчани во трката за заштитно лице на „Фосил“ за Македонија - vezilka-zimski-my-time-1

Коментари

Коментари

Реклама