Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

10°

Временска прогноза

10° 19.02 / Сре
20.02 / Чет
21.02 / Пет
-0°22.02 / Саб
23.02 / Нед
11° 24.02 / Пон
25.02 / Вто

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Можеби нема да видите многу од планините и пејсажот, но дефинитивно ќе го паметите ваквото доживување повеќе од обично планинарење. Би се спуштиле ли со лизгалка од врвот до подножјето на швајцарските алпи, или сепак ќе почекате некој да ви раскаже ? 

Коментари

Коментари

Реклама