Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

21°

Временска прогноза

21° 10°20.05 / Пон
17° 21.05 / Вто
18° 13°22.05 / Сре
19° 12°23.05 / Чет
16° 10°24.05 / Пет
18° 11°25.05 / Саб
18° 12°26.05 / Нед

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

gradski-javen-prevoz-mapa

Линија 1 Линија 2 Линија 3

Нови градски гробишта

Варош (кај трлото)

Варош (брашнара)

Варош (Кај Меаните)

Економски Факултет

Амбуланта Тут-Ком

Стара Виша Школа

Старо Воено Училиште

Педано

Фурна Плетварец

Зграда Табаана

Брза Помош

Стадион

Театар

Матично

ООУ Рампо Левката

Хотел Салида

Економски Факултет

Интернат

Белстон

ООу Блаже Конески

Црква Св. Петка

Автобуска Станица

Футура Маркет

Палмашоп

Ла Страда

Фурна Плетварец

 Зграда Табаана

Завод за Здравство

Болница

Ул. Мирче Ацев (Центро Промет)

Пржилница АС

Рид Ридтекс

Механичар Ице Тумбе

Амфора

Жабино Маало

Васидора

Центропромет Магацини

Дониа

Терминал

Ф-КА 11-ти Октомври

Хотел Сонце

Симпо

Палма Шоп

Ла Страда

Фурна Плетварец

Зграда Табаана

Завод за здравство

Пазарче на 5-та Прилепска

5-та Прилепска (зградите)

 АМСМ

Лукоил

 

од 6.30ч – 9.30ч Автобусите ќе се обраќаат на секој половина час
од 9.30ч – 12.30ч Автобусите ќе се обраќаат на секој час
од 12.30ч – 16.30ч Автобусите ќе се обраќаат на секој половина час
од 16.30ч – 20.30ч Автобусите ќе се обраќаат на секој час
од 20.30ч – 22.30ч Автобусите ќе се обраќаат на секој половина час

Коментари

Коментари

Реклама