Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

-5°

Временска прогноза

-5° -7°23.02 / Саб
-6° -7°24.02 / Нед
-5° -10°25.02 / Пон
-2°26.02 / Вто
-9°27.02 / Сре
-6°28.02 / Чет
11° -6°01.03 / Пет

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Дежурни аптеки во Прилеп - Март 2017

Ред. бр.

Населено место

Име

Датум на дежурство

Телефон

Забелешки

1 Прилеп МОЈА АПТЕКА ПРИЛЕП 4 01.03.2017 400-273 22-07h
2 Прилеп ЗЕГИН 2 02.03.2017 415-011 22-07h
3 Прилеп ИСКРА НАДЕЖ 03.03.2017 551-257 22-07h
4 Прилеп КАРАКАШ 04.03.2017 414-722 22-07h
5 Прилеп МЕЛИСА 05.03.2017 416-661 22-07h
6 Прилеп МЕНТА ФАРМ 06.03.2017 422-551 22-07h
7 Прилеп МИАФАРМ 07.03.2017 428-200 22-07h
8 Прилеп ЗДРАВЈЕ МТ 08.03.2017 550-900 22-07h
9 Прилеп ОЛИМПИЈА 09.03.2017 424-120 22-07h
10 Прилеп ОРТОФАРМ 10.03.2017 436-100 22-07h
11 Прилеп ПАНАЦЕА 11.03.2017 434-436 22-07h
12 Прилеп РЕМЕДИЈА 12.03.2017 423-455 22-07h
13 Прилеп ТЕА 13.03.2017 435-330 22-07h
14 Прилеп МОЈА АПТЕКА ПРИЛЕП 3 14.03.2017 400-076 22-07h
15 Прилеп ФАРМЕД 15.03.2017 415-444 22-07h
16 Прилеп ХЕРА 16.03.2017 420-421 22-07h
17 Прилеп ХЕРБА 17.03.2017 420-520 22-07h
18 Прилеп ЕДЕЛВАЈС 18.03.2017 075/495-462 22-07h
19 Прилеп КАРАКАШ 2 19.03.2017 418-722 22-07h
20 Прилеп МЕНТА ФАРМ 2 20.03.2017 551-184 22-07h
21 Прилеп МОЈА АПТЕКА ПРИЛЕП 5 21.03.2017 450-030 22-07h
22 Прилеп АЛЕК ФАРМ 22.03.2017 421-600 22-07h
23 Прилеп АРОНИЈА 23.03.2017 550-524 22-07h
24 Прилеп БИЛКА ФАРМАЦИЈА 24.03.2017 078/423-767 22-07h
25 Прилеп БИОЛЕК 3 25.03.2017 416-208 22-07h
26 Прилеп ВЕНЕНА 26.03.2017 421-372 22-07h
27 Прилеп ВИВА ФАРМ 27.03.2017 434-134 22-07h
28 Прилеп ВИВА ФАРМ 2005 28.03.2017 400-901 22-07h
29 Прилеп ВИОЛА 2007 29.03.2017 529-736 22-07h
30 Прилеп ВИТА 30.03.2017 418-218 22-07h
31 Прилеп ДАРОН ЛЕК 31.03.2017 550-320 22-07h

Забелешка: Во сабота работат сите аптеки.

Во недела работат:

Зегин 1 : 07-22h
Мелиса: 09-13h
Миафарм: 09-20h
Мента фарм 1: 08-21h
Мента фарм 2 : 08-24h
Венена : 08-12h
Искра Надеж: 08-20h
Биолек 3: 08:15-11:45h

На празници работи:

Зегин 1 :  07-22h
Венена : 08-15h
Искра Надеж : 08-22h.
Биолек 3: 08:05-11:45h

Коментари

Коментари

Реклама