Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

Временска прогноза

-7°16.12 / Нед
-3° -3°17.12 / Пон
-3° -5°18.12 / Вто
-3° -11°19.12 / Сре
-1° -9°20.12 / Чет
-2°21.12 / Пет
-11°22.12 / Саб

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Адреса: бул.Гоце Делчев 79

Телефон: 048 400 307

Меѓуградски линии

Од Прилеп за...

Час

Од Прилеп за...

Час

Скопје

05:30, 05:45
06:30, 06:40
07:10
08:00, 08:15
09:15, 09:30
11:40
12:30
14:30
15:15 
17:10
18:00

Битола

06:00, 06:40
07:05
08:00, 08:20
09:00, 09:40
11:20
12:15
13:20
14:00
15:00
16:00, 16:15
17:20
18:00, 18:40
19:15
21:30
23:00

Охрид

08:15
09:40
17:20
18:40

Ресен

08:15
09:40
13:20
16:00
17:20
18:40

Струмица

06:00
15:00

Валандово

06:30
07:40
15:00

Кавадарци

06:00
07:40
14:00, 14:40
15:00, 15:40
18:00

Неготино

06:00
15:00, 15:40

Кичево

07:00
09:00
10:00
13:14
14:15
16:00

Радовиш

14:40

Штип/Кочани

08:30
15:40

Гевгелија

15:40

Меѓународни линии

Белград

18:00

Софија

05:40

Коментари

Коментари

Реклама