Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

Временска прогноза

-7°16.12 / Нед
-3° -3°17.12 / Пон
-3° -5°18.12 / Вто
-3° -11°19.12 / Сре
-1° -9°20.12 / Чет
-2°21.12 / Пет
-11°22.12 / Саб

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Клипчина

Содржина

Содржина

И покрај сите часови по биологија, никој не ни разјаснил зошто пилето пее рано на сабајле, и ни крива ни должна, ја буди младата невеста.

Целото знаење за овој феномен ви е скоцкан во нешто повеќе од 2 минути, кое со комплетно научни факти го разјаснува овој механизам на сабајлешна ерекција.

Коментари

Коментари

Реклама