Едукативно-забавен портал на Град Прилеп

10bez10.com

Временска прогноза

-7°16.12 / Нед
-3° -3°17.12 / Пон
-3° -5°18.12 / Вто
-3° -11°19.12 / Сре
-1° -9°20.12 / Чет
-2°21.12 / Пет
-11°22.12 / Саб

Банкометар

Банкометар

10bez10.com

Содржина

Содржина

Автомобилските камери се одлична рабтоа кога станува збор за моменти на патиштата кои се случуваат еднаш во животот.

На видеово се гледа како шоферот додека си слуша музика и си вози по патот пред него излегува голеам кафеава мечка. Колата ја удира мечката и ја фрла неколку метри од колата со заглушителен тресок. Останатото погледнетего сами 

Коментари

Коментари

Реклама